Menu

Dzisiaj

Dieta standard 1200 kcal:
(B:58,1 T:40,9 W:134,8 F:17,8):

Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo
II śniadanie: Koktajl bananowo – żurawinowy
Obiad: Filet z dorsza saute, bataty pieczone, surówka z buraków
Podwieczorek: Ciasto jabłkowe z musem mango
Kolacja: Sałatka makaronowa z serem Gouda i wędzonym, oliwkami, papryką i pieczarką

Dieta standard 1500 kcal:
(B:73,3 T:53,9 W:157,8 F:20):

Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo
II śniadanie: Koktajl bananowo – żurawinowy
Obiad: Filet z dorsza saute, bataty pieczone, surówka z buraków
Podwieczorek: Ciasto jabłkowe z musem mango
Kolacja: Sałatka makaronowa z serem Gouda i wędzonym, oliwkami, papryką i pieczarką

Dieta standard 1800 kcal:
(B:85,5 T:58,9 W:196,8 F:24,3):
Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo
II śniadanie: Koktajl bananowo – żurawinowy
Obiad: Filet z dorsza saute, bataty pieczone, surówka z buraków
Podwieczorek: Ciasto jabłkowe z musem mango
Kolacja: Sałatka makaronowa z serem Gouda i wędzonym, oliwkami, papryką i pieczarką

Dieta standard 2000 kcal:
(B:93,7 T:66,3 W:219,5 F:26,5):

Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo
II śniadanie: Koktajl bananowo – żurawinowy
Obiad: Filet z dorsza saute, bataty pieczone, surówka z buraków
Podwieczorek: Ciasto jabłkowe z musem mango
Kolacja: Sałatka makaronowa z serem Gouda i wędzonym, oliwkami, papryką i pieczarką

Dieta standard 2500 kcal:
(B:104,4 T:81,6 W:297,7 F:35,8):

Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo
II śniadanie: Koktajl bananowo – żurawinowy
Obiad: Filet z dorsza saute, bataty pieczone, surówka z buraków
Podwieczorek: Ciasto jabłkowe z musem mango
Kolacja: Sałatka makaronowa z serem Gouda i wędzonym, oliwkami, papryką i pieczarką

Dieta SPORT 2000 kcal
(B:109,1 T:64,3 W:223,4 F:27,7):

Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo ProBody
II śniadanie: Koktajl bananowo – żurawinowy
Obiad: Filet z dorsza saute, bataty pieczone, surówka z buraków
Podwieczorek: Ciasto jabłkowe z twarożkiem mango
Kolacja: Sałatka makaronowa z indykiem, serem Gouda i wędzonym, oliwkami, papryką i pieczarką

Dieta SPORT 2500 kcal
(B:138,7 T:73,7 W:223,4 F:32,2):

Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo ProBody
II śniadanie: Koktajl bananowo – żurawinowy
Obiad: Filet z dorsza saute, bataty pieczone, surówka z buraków
Podwieczorek: Ciasto jabłkowe z twarożkiem mango
Kolacja: Sałatka makaronowa z indykiem, serem Gouda i wędzonym, oliwkami, papryką i pieczarką

Dieta SPORT 4000 kcal (B:223 T:137,9 W:412,8 F:46,4):

Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo ProBody
II śniadanie: Koktajl bananowo – żurawinowy
Obiad: Filet z dorsza saute, bataty pieczone, surówka z buraków
Podwieczorek: Ciasto jabłkowe z twarożkiem mango
Kolacja: Sałatka makaronowa z indykiem, serem Gouda i wędzonym, oliwkami, papryką i pieczarką

Dieta KETO 1200 kcal
(B:68,9 T:77,7 W:37,2 F:18,9):

Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo ProBody
II śniadanie: Koktajl żurawinowy na napoju migdałowym
Obiad: Filet z dorsza w panierce z pestek dyni, surówka z buraków
Podwieczorek: Galaretka z mango
Kolacja: Koreczki z oliwkami, serem Gouda i pomidorkiem koktajlowym, chlebek z babki jajowatej

Dieta KETO 1500 kcal
(B:83,3 T:100,5 W:42,1 F:25,4):

Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo ProBody
II śniadanie: Koktajl żurawinowy na napoju migdałowym
Obiad: Filet z dorsza w panierce z pestek dyni, surówka z buraków
Podwieczorek: Galaretka z mango
Kolacja: Koreczki z oliwkami, serem Gouda i pomidorkiem koktajlowym, chlebek z babki jajowatej

Dieta KETO 1800 kcal
(B:105,2 T:120,1 W:50,2 F:30,4):

Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo ProBody
II śniadanie: Koktajl żurawinowy na napoju migdałowym
Obiad: Filet z dorsza w panierce z pestek dyni, surówka z buraków
Podwieczorek: Galaretka z mango
Kolacja: Koreczki z oliwkami, serem Gouda i pomidorkiem koktajlowym, chlebek z babki jajowatej

Dieta KETO 2000 kcal
(B:117,1 T:140,3 W:46 F:32,1):

Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo ProBody

II śniadanie: Koktajl żurawinowy na napoju migdałowym
Obiad: Filet z dorsza w panierce z pestek dyni, surówka z buraków
Podwieczorek: Galaretka z mango
Kolacja: Koreczki z oliwkami, serem Gouda i pomidorkiem koktajlowym, chlebek z babki jajowatej

Dieta KETO 2500 kcal
(B:145,6 T:182,2 W:48,9 F:45,2):
Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo ProBody
II śniadanie: Koktajl żurawinowy na napoju migdałowym
Obiad: Filet z dorsza w panierce z pestek dyni, surówka z buraków
Podwieczorek: Galaretka z mango
Kolacja: Koreczki z oliwkami, serem Gouda i pomidorkiem koktajlowym, chlebek z babki jajowatej

Dieta bez glutenu i bez laktozy 1200 kcal:
(B:54 T:43 W:135,2 F:17,2):

Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo b/g
II śniadanie: Koktajl bananowo – żurawinowy b/l
Obiad: Filet z dorsza saute, bataty pieczone, surówka z buraczków
Podwieczorek: Ciasto jabłkowe b/g z musem mango b/l
Kolacja: Sałatka makaronowa b/g z serami wegańskimi, oliwkami, papryką i pieczarką

Dieta bez glutenu i bez laktozy 1500 kcal:
(B:67,2 T:57,1 W:158,4 F:19,1):
Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo b/g
II śniadanie: Koktajl bananowo – żurawinowy b/l
Obiad: Filet z dorsza saute, bataty pieczone, surówka z buraczków
Podwieczorek: Ciasto jabłkowe b/g z musem mango b/l
Kolacja: Sałatka makaronowa b/g z serami wegańskimi, oliwkami, papryką i pieczarką

Dieta bez glutenu i bez laktozy 2000 kcal: (B:85,5 T:70,5 W:220,3 F:25,2):

Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo b/g
II śniadanie: Koktajl bananowo – żurawinowy b/l
Obiad: Filet z dorsza saute, bataty pieczone, surówka z buraczków
Podwieczorek: Ciasto jabłkowe b/g z musem mango b/l
Kolacja: Sałatka makaronowa b/g z serami wegańskimi, oliwkami, papryką i pieczarką

Dieta low gi 1200 kcal:
(B:64,1 T:47,3 W:123,2 F:25,4):

Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo low gi
II śniadanie: Koktajl bananowo – żurawinowy, ksylitol
Obiad: Filet z dorsza saute, bataty pieczone, sałatka ze świeżych warzyw
Podwieczorek: Pudding z mango i chia, ksylitol
Kolacja: Sałatka makaronowa z serem Gouda i wędzonym, oliwkami, papryką i pieczarką

Dieta low gi 1500 kcal:
(B:74,8 T:57,9 W:159,7 F:31,8):

Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo low gi
II śniadanie: Koktajl bananowo – żurawinowy, ksylitol
Obiad: Filet z dorsza saute, bataty pieczone, sałatka ze świeżych warzyw
Podwieczorek: Pudding z mango i chia, ksylitol
Kolacja: Sałatka makaronowa z serem Gouda i wędzonym, oliwkami, papryką i pieczarką

Dieta low gi 2000 kcal:
(B:97,6 T:73,2 W:201,5 F:39,4):

Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo low gi
II śniadanie: Koktajl bananowo – żurawinowy, ksylitol
Obiad: Filet z dorsza saute, bataty pieczone, sałatka ze świeżych warzyw
Podwieczorek: Pudding z mango i chia, ksylitol
Kolacja: Sałatka makaronowa z serem Gouda i wędzonym, oliwkami, papryką i pieczarką

Dieta wegetariańska 1200 kcal:
(B:58,1 T:45,2 W:150,7 F:24,1):

Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo
II śniadanie: Koktajl bananowo – żurawinowy
Obiad: Papryka zielona faszerowana soczewicą i warzywami, bataty pieczone, surówka z buraków
Podwieczorek: Ciasto jabłkowe z musem mango
Kolacja: Sałatka makaronowa z serem Gouda i wędzonym, oliwkami, papryką i pieczarką

Dieta wegetariańska 1500 kcal:
(B:73,3 T:58,2 W:173,8 F:263):

Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo
II śniadanie: Koktajl bananowo – żurawinowy
Obiad: Papryka zielona faszerowana soczewicą i warzywami, bataty pieczone, surówka z buraków
Podwieczorek: Ciasto jabłkowe z musem mango
Kolacja: Sałatka makaronowa z serem Gouda i wędzonym, oliwkami, papryką i pieczarką

Dieta wegetariańska 1800 kcal:
(B:78,7 T:60,2 W:206,3 F:29,):

Śniadanie: Frittata z zielonym groszkiem, sałatka ze świeżym pomidorem, pieczywo
II śniadanie: Koktajl bananowo – żurawinowy
Obiad: Papryka zielona faszerowana soczewicą i warzywami, bataty pieczone, surówka z buraków
Podwieczorek: Ciasto jabłkowe z musem mango
Kolacja: Sałatka makaronowa z serem Gouda i wędzonym, oliwkami, papryką i pieczarką


Sobota 30.05.2020 (diety)

Dieta standard 1200 kcal:
(B:57,6 T:39,7 W:145 F:21,5):

Śniadanie: Twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem, sałatka garni, pieczywo
II śniadanie: Zupa pomidorowa z cieciorką i jarmużem
Obiad: Szaszłyk wieprzowy, sos musztardowy, ryż basmati, surówka z pekinki
Podwieczorek: Sałatka z pieczoną morelą, papryką, pestkami granatu i orzechami, pieczywo
Kolacja: Owsianka na mleku z gruszką i imbirem

Dieta standard 1500 kcal:
(B:68,6 T:45 W:181,3 F:24,5):

Śniadanie: Twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem, sałatka garni, pieczywo
II śniadanie: Zupa pomidorowa z cieciorką i jarmużem
Obiad: Szaszłyk wieprzowy, sos musztardowy, ryż basmati, surówka z pekinki
Podwieczorek: Sałatka z pieczoną morelą, papryką, pestkami granatu i orzechami, pieczywo
Kolacja: Owsianka na mleku z gruszką i imbirem

Dieta standard 1800 kcal:
(B:74,8 T:54,4 W:208,7 F:28,5):

Śniadanie: Twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem, sałatka garni, pieczywo
II śniadanie: Zupa pomidorowa z cieciorką i jarmużem
Obiad: Szaszłyk wieprzowy, sos musztardowy, ryż basmati, surówka z pekinki
Podwieczorek: Sałatka z pieczoną morelą, papryką, pestkami granatu i orzechami, pieczywo
Kolacja: Owsianka na mleku z gruszką i imbirem

Dieta standard 2000 kcal:
(B:94,4 T:61,3 W:239 F:31,1):

Śniadanie: Twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem, sałatka garni, pieczywo
II śniadanie: Zupa pomidorowa z cieciorką i jarmużem
Obiad: Szaszłyk wieprzowy, sos musztardowy, ryż basmati, surówka z pekinki
Podwieczorek: Sałatka z pieczoną morelą, papryką, pestkami granatu i orzechami, pieczywo
Kolacja: Owsianka na mleku z gruszką i imbirem

Dieta standard 2500 kcal:
(B:160,3 T:73 W:313,8 F:37,7):

Śniadanie: Twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem, sałatka garni, pieczywo
II śniadanie: Zupa pomidorowa z cieciorką i jarmużem
Obiad: Szaszłyk wieprzowy, sos musztardowy, ryż basmati, surówka z pekinki
Podwieczorek: Sałatka z pieczoną morelą, papryką, pestkami granatu i orzechami, pieczywo
Kolacja: Owsianka na mleku z gruszką i imbirem

Dieta SPORT 2000 kcal
(B:98,7 T:61 W:216,6 F:27,1):

Śniadanie: Twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem, sałatka garni, pieczywo ProBody
II śniadanie: Zupa pomidorowa z cieciorką i jarmużem i kawałkami kurczaka
Obiad: Szaszłyk wieprzowy, sos musztardowy, ryż basmati, surówka z pekinki
Podwieczorek: Sałatka z pieczoną morelą, papryką, pestkami granatu i orzechami, pieczywo ProBody
Kolacja: Owsianka na mleku z gruszką i imbirem i twarożkiem owocowym

Dieta SPORT 2500 kcal
(B:133,4 T:73,8 W:279,5 F:32,9):

Śniadanie: Twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem, sałatka garni, pieczywo ProBody
II śniadanie: Zupa pomidorowa z cieciorką i jarmużem i kawałkami kurczaka
Obiad: Szaszłyk wieprzowy, sos musztardowy, ryż basmati, surówka z pekinki
Podwieczorek: Sałatka z pieczoną morelą, papryką, pestkami granatu i orzechami, pieczywo ProBody
Kolacja: Owsianka na mleku z gruszką i imbirem i twarożkiem owocowym

Dieta SPORT 3000 kcal
(B:158,7 T:89 W:343,6 F:38,9):

Śniadanie: Twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem, sałatka garni, pieczywo ProBody
II śniadanie: Zupa pomidorowa z cieciorką i jarmużem i kawałkami kurczaka
Obiad: Szaszłyk wieprzowy, sos musztardowy, ryż basmati, surówka z pekinki
Podwieczorek: Sałatka z pieczoną morelą, papryką, pestkami granatu i orzechami, pieczywo ProBody
Kolacja: Owsianka na mleku z gruszką i imbirem i twarożkiem owocowym

Dieta KETO 1200 kcal
(B:46,3 T:85,5 W:39,7 F:27,6):

Śniadanie: Twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem, sałatka garni, chlebek z babki płesznik
II śniadanie: Zupa pomidorowa z cieciorką i jarmużem, pesto piteruszkowe
Obiad: Szaszłyk wieprzowy, sos musztardowy, surówka z pekinki
Podwieczorek: Sałatka z pieczoną morelą, papryką, pestkami granatu i orzechami, chlebek z babki płesznik
Kolacja: Siemięlnianka na mleku kokosowym z gruszką i imbirem

Dieta KETO 1500 kcal
(B:55,5 T:105,2 W:45,5 F:36,7):

Śniadanie: Twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem, sałatka garni, chlebek z babki płesznik
II śniadanie: Zupa pomidorowa z cieciorką i jarmużem, pesto piteruszkowe
Obiad: Szaszłyk wieprzowy, sos musztardowy, surówka z pekinki
Podwieczorek: Sałatka z pieczoną morelą, papryką, pestkami granatu i orzechami, chlebek z babki płesznik
Kolacja: Siemięlnianka na mleku kokosowym z gruszką i imbirem

Dieta KETO 2000 kcal
(B:91,6 T:4146,5 W:47,8 F:41,6):

Śniadanie: Twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem, sałatka garni, chlebek z babki płesznik
II śniadanie: Zupa pomidorowa z cieciorką i jarmużem, pesto piteruszkowe
Obiad: Szaszłyk wieprzowy, sos musztardowy, surówka z pekinki
Podwieczorek: Sałatka z pieczoną morelą, papryką, pestkami granatu i orzechami, chlebek z babki płesznik
Kolacja: Siemięlnianka na mleku kokosowym z gruszką i imbirem

Dieta bez glutenu i bez laktozy 1500 kcal:
(B:65,9 T:46,1 W:171,8 F:25,8):

Śniadanie: Twarożek b/l z rzodkiewką i szczypiorkiem, sałatka garni, pieczywo b/g
II śniadanie: Zupa pomidorowa z cieciorką i jarmużem
Obiad: Szaszłyk wieprzowy, sos musztardowy, ryż basmati, surówka z pekinki
Podwieczorek: Sałatka z pieczoną morelą, papryką, pestkami granatu i orzechami, pieczywo b/g
Kolacja: Jaglanka na mleku b/l z gruszką i imbirem

Dieta bez glutenu i bez laktozy 2000 kcal: (B:92,8 T:61,8 W:248,5 F:34,7):

Śniadanie: Twarożek b/l z rzodkiewką i szczypiorkiem, sałatka garni, pieczywo b/g
II śniadanie: Zupa pomidorowa z cieciorką i jarmużem
Obiad: Szaszłyk wieprzowy, sos musztardowy, ryż basmati, surówka z pekinki
Podwieczorek: Sałatka z pieczoną morelą, papryką, pestkami granatu i orzechami, pieczywo b/g
Kolacja: Jaglanka na mleku b/l z gruszką i imbirem

Dieta low gi 1200 kcal:
(B:56,4 T:41 W:125,5 F:23,5)
:

Śniadanie: Twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem, sałatka garni, pieczywo low gi
II śniadanie: Zupa pomidorowa z cieciorką i jarmużem
Obiad: Szaszłyk wieprzowy, sos musztardowy, ryż brązowy, surówka z pekinki
Podwieczorek: Sałatka z pieczoną morelą, papryką, pestkami granatu i orzechami, pieczywo
Kolacja: Owsianka na mleku z gruszką i imbirem

Dieta low gi 1500 kcal:
(B:68,7 T:47,3 W:166,8 F:28,2):

Śniadanie: Twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem, sałatka garni, pieczywo low gi
II śniadanie: Zupa pomidorowa z cieciorką i jarmużem
Obiad: Szaszłyk wieprzowy, sos musztardowy, ryż brązowy, surówka z pekinki
Podwieczorek: Sałatka z pieczoną morelą, papryką, pestkami granatu i orzechami, pieczywo
Kolacja: Owsianka na mleku z gruszką i imbirem

Dieta low gi 2000 kcal:
(B:95,6 T:66,2 W:226,5 F:37,8):

Śniadanie: Twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem, sałatka garni, pieczywo low gi
II śniadanie: Zupa pomidorowa z cieciorką i jarmużem
Obiad: Szaszłyk wieprzowy, sos musztardowy, ryż brązowy, surówka z pekinki
Podwieczorek: Sałatka z pieczoną morelą, papryką, pestkami granatu i orzechami, pieczywo
Kolacja: Owsianka na mleku z gruszką i imbirem

Dieta wegetariańska 1200 kcal:
(B:41,3 T:37,2 W:147 F:23,9):

Śniadanie: Twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem, sałatka garni, pieczywo
II śniadanie: Zupa pomidorowa z cieciorką i jarmużem
Obiad: Szaszłyk warzywny z tofu, sos musztardowy, ryż basmati, surówka z pekinki
Podwieczorek: Sałatka z pieczoną morelą, papryką, pestkami granatu i orzechami, pieczywo
Kolacja: Owsianka na mleku z gruszką i imbirem

Dieta wegetariańska 1500 kcal:
(B:52,2 T:42,5 W:183,3 F:26,9):

Śniadanie: Twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem, sałatka garni, pieczywo
II śniadanie: Zupa pomidorowa z cieciorką i jarmużem
Obiad: Szaszłyk warzywny z tofu, sos musztardowy, ryż basmati, surówka z pekinki
Podwieczorek: Sałatka z pieczoną morelą, papryką, pestkami granatu i orzechami, pieczywo
Kolacja: Owsianka na mleku z gruszką i imbirem

Dieta wegetariańska 1800 kcal:
(B:59,9 T:53,2 W:223,2 F:32,5):

Śniadanie: Twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem, sałatka garni, pieczywo
II śniadanie: Zupa pomidorowa z cieciorką i jarmużem
Obiad: Szaszłyk warzywny z tofu, sos musztardowy, ryż basmati, surówka z pekinki
Podwieczorek: Sałatka z pieczoną morelą, papryką, pestkami granatu i orzechami, pieczywo
Kolacja: Owsianka na mleku z gruszką i imbirem


Niedziela 31.05.2020 (diety)

Dieta standard 1200 kcal:
(B:57 T:43,8 W:127,2 F:20,9):

Śniadanie: Sałatka z serem Camembert, świeżymi warzywami i kremowym balsamico, pieczywo
II śniadanie: Chłodnik litewski
Obiad: Penne razowe z kurczakiem, Lazurem i brokułami, pomidorek koktajlowy
Podwieczorek: Kalafiorowe ciasto czekoladowe
Kolacja: Kapusta młoda na ciepło z koperkiem i grzanką

Dieta standard 1500 kcal:
(B:66,5 T:54,1 W:154,8 F:26,5):

Śniadanie: Sałatka z serem Camembert, świeżymi warzywami i kremowym balsamico, pieczywo
II śniadanie: Chłodnik litewski
Obiad: Penne razowe z kurczakiem, Lazurem i brokułami, pomidorek koktajlowy
Podwieczorek: Kalafiorowe ciasto czekoladowe
Kolacja: Kapusta młoda na ciepło z koperkiem i grzanką

Dieta standard 1800 kcal:
(B:78,6 T:58,9 W:193,1 F:31,2):

Śniadanie: Sałatka z serem Camembert, świeżymi warzywami i kremowym balsamico, pieczywo
II śniadanie: Chłodnik litewski
Obiad: Penne razowe z kurczakiem, Lazurem i brokułami, pomidorek koktajlowy
Podwieczorek: Kalafiorowe ciasto czekoladowe
Kolacja: Kapusta młoda na ciepło z koperkiem i grzanką

Dieta standard 2000 kcal:
(B:91,7 T:68,3 W:217 F:33,4):

Śniadanie: Sałatka z serem Camembert, świeżymi warzywami i kremowym balsamico, pieczywo
II śniadanie: Chłodnik litewski
Obiad: Penne razowe z kurczakiem, Lazurem i brokułami, pomidorek koktajlowy
Podwieczorek: Kalafiorowe ciasto czekoladowe
Kolacja: Kapusta młoda na ciepło z koperkiem i grzanką

Dieta standard 2500 kcal:
(B:110,7 T:80,2 W:297 F:39,9):

Śniadanie: Sałatka z serem Camembert, świeżymi warzywami i kremowym balsamico, pieczywo
II śniadanie: Chłodnik litewski
Obiad: Penne razowe z kurczakiem, Lazurem i brokułami, pomidorek koktajlowy
Podwieczorek: Kalafiorowe ciasto czekoladowe
Kolacja: Kapusta młoda na ciepło z koperkiem i grzanką

Dieta SPORT 2000 kcal
(B:106 T:74,9 W:194,4 F:26,7):

Śniadanie: Sałatka z serem Camembert, świeżymi warzywami i kremowym balsamico, pieczywo ProBody
II śniadanie: Chłodnik litewski z jajkiem
Obiad: Penne razowe z kurczakiem, Lazurem i brokułami, pomidorek koktajlowy
Podwieczorek: Kalafiorowe ciasto czekoladowe
Kolacja: Kapusta młoda na ciepło z indykiem, koperkiem i grzanką

Dieta SPORT 2500 kcal
(B:138,8 T:95,3 W:246 F:32,1):

Śniadanie: Sałatka z serem Camembert, świeżymi warzywami i kremowym balsamico, pieczywo ProBody
II śniadanie: Chłodnik litewski z jajkiem
Obiad: Penne razowe z kurczakiem, Lazurem i brokułami, pomidorek koktajlowy
Podwieczorek: Kalafiorowe ciasto czekoladowe
Kolacja: Kapusta młoda na ciepło z indykiem, koperkiem i grzanką

Dieta KETO 1200 kcal
(B:82,1 T:79,9 W:32,6 F:22,3):

Śniadanie: Sałatka z serem Camembert, świeżymi warzywami i kremowym balsamico, bagietka z babki płesznik
II śniadanie: Chłodnik litewski z jajkiem
Obiad: Kurczak w sosie brokułowym z lazurem, pomidorki koktajlowe
Podwieczorek: Pizza KETO z kalafiora, sos pomidorowy
Kolacja: Kapusta młoda na ciepło z koperkiem i wieprzowiną, chlebek ProBody

Dieta KETO 1500 kcal
(B:101,3 T:96,5 W:35,5 F:30,2):

Śniadanie: Sałatka z serem Camembert, świeżymi warzywami i kremowym balsamico, bagietka z babki płesznik
II śniadanie: Chłodnik litewski z jajkiem
Obiad: Kurczak w sosie brokułowym z lazurem, pomidorki koktajlowe
Podwieczorek: Pizza KETO z kalafiora, sos pomidorowy
Kolacja: Kapusta młoda na ciepło z koperkiem i wieprzowiną, chlebek ProBody

Dieta KETO 2000 kcal
(B:137,2 T:128 W:43,3 F:33,3):

Śniadanie: Sałatka z serem Camembert, świeżymi warzywami i kremowym balsamico, bagietka z babki płesznik
II śniadanie: Chłodnik litewski z jajkiem
Obiad: Kurczak w sosie brokułowym z lazurem, pomidorki koktajlowe
Podwieczorek: Pizza KETO z kalafiora, sos pomidorowy
Kolacja: Kapusta młoda na ciepło z koperkiem i wieprzowiną, chlebek ProBody

Dieta bez glutenu i bez laktozy 1500 kcal:
(B:57,4 T:44,5 W:179,6 F:28,5):

Śniadanie: Sałatka z serem Camembert b/l, świeżymi warzywami i kremowym balsamico, pieczywo b/g
II śniadanie: Chłodnik litewski b/l
Obiad: Penne bezglutenowe z kurczakiem, camembertem b/l i brokułami, pomidorek koktajlowy
Podwieczorek: Kalafiorowe ciasto czekoladowe b/g b/l
Kolacja: Kapusta młoda na ciepło z koperkiem i grzanką b/g

Dieta low gi 1200 kcal:
(B:59,2 T:44,4 W:123 F:25,5):

Śniadanie: Sałatka z serem Camembert, świeżymi warzywami i kremowym balsamico, pieczywo low gi
II śniadanie: Chłodnik litewski
Obiad: Penne razowe z kurczakiem, Lazurem i brokułami, pomidorek koktajlowy
Podwieczorek: Kakaowy budyń jaglany z borówką
Kolacja: Kapusta młoda na ciepło z koperkiem i grzanką

Dieta low gi 1500 kcal:
(B:68,1 T:54,5 W:147,9 F:30,8):

Śniadanie: Sałatka z serem Camembert, świeżymi warzywami i kremowym balsamico, pieczywo low gi
II śniadanie: Chłodnik litewski
Obiad: Penne razowe z kurczakiem, Lazurem i brokułami, pomidorek koktajlowy
Podwieczorek: Kakaowy budyń jaglany z borówką
Kolacja: Kapusta młoda na ciepło z koperkiem i grzanką

Dieta wegetariańska 1200 kcal:
(B:46 T:44,7 W:128,1 F:21,6):

Śniadanie: Sałatka z serem Camembert, świeżymi warzywami i kremowym balsamico, pieczywo
II śniadanie: Chłodnik litewski
Obiad: Penne razowe z Lazurem i brokułami, pomidorek koktajlowy
Podwieczorek: Kalafiorowe ciasto czekoladowe
Kolacja: Kapusta młoda na ciepło z koperkiem i grzanką

Dieta wegetariańska 1500 kcal:
(B:55,5 T:55 W:155,7 F:27,2):

Śniadanie: Sałatka z serem Camembert, świeżymi warzywami i kremowym balsamico, pieczywo
II śniadanie: Chłodnik litewski
Obiad: Penne razowe z Lazurem i brokułami, pomidorek koktajlowy
Podwieczorek: Kalafiorowe ciasto czekoladowe
Kolacja: Kapusta młoda na ciepło z koperkiem i grzanką

Dieta wegetariańska 1800 kcal:
(B:70,9 T:60,8 W:209,4 F:33,5):

Śniadanie: Sałatka z serem Camembert, świeżymi warzywami i kremowym balsamico, pieczywo
II śniadanie: Chłodnik litewski
Obiad: Penne razowe z Lazurem i brokułami, pomidorek koktajlowy
Podwieczorek: Kalafiorowe ciasto czekoladowe
Kolacja: Kapusta młoda na ciepło z koperkiem i grzanką