Zupa – 4,50,- pln
Danie standard, WEG – 13,90,- pln
Danie FIT- 15,90,- pln
PONIEDZIAŁEK 16.03.:
- Kapuśniak na kościach wędzonych z boczkiem
- Kotleciki z mielonego drobiu i brokuła, ziemniaki puree, surówka z pekinki i kolorowych warzyw
- Tradycyjny kotlet schabowy, ziemniaki puree, surówka z pekinki i kolorowych warzyw
- Tagliatelle w śmietanowym sosie z polędwiczką wieprzową
- WEG- Lasagne w sosie neapolitańskim
- FIT – Dorsz w panierce razowej z dipem jogurtowym, ryż brązowy z warzywami
WTOREK 17.03.:
- Zupa krem z pomidorów i pieczonej papryki
- Szaszłyk wieprzowy ze słoniną i warzywami, ziemniaki pieczone, sałata ze świeżych warzyw
- Kieszonka drobiowa faszerowana kiełbasą chorizo i papryką, ziemniaki pieczone, sałatka ze świeżych warzyw
- Placek po węgiersku, sałata ze świeżych warzyw
- WEG – Chrupiące kulki z bakłażana, ziemniaki pieczone, sałatka ze świeżych warzyw
- FIT – Grillowana pierś z kurczaka z frytkami z batatów oraz warzywami na parze
ŚRODA 18.03.:
- Rosół azjatycki z makaronem ryżowym
- Schab faszerowany mięsem mielonym z pieczarkami, ziemniaki gotowane, surówka z buraków
- Penne w ostrym sosie pomidorowo-drobiowym
- Cordon bleu z szynką i żółtym serem, ziemniaki gotowane, surówka z buraków
- WEG – Stek z kalafiora z jajkiem sadzonym, ziemniaki gotowane, surówka z buraków
- FIT – Pierś z kurczaka marynowana w jogurcie, bulgur z warzywami na ostro
CZWARTEK 19.03.:
- Zupa wiejska z wieprzowiną
- Grillowane udo z kurczaka w sosie curry, kluski śląskie, surówka colesław
- Schab w sosie grzybowym, kluski śląskie, surówka colesław
- Naleśniki z kurczakiem i szpinakiem zapieczone pod mozzarellą
- WEG – Pulpeciki z czerwonej soczewicy w warzywnym sosie, kluski śląskie, surówka colesław
- FIT – Risotto z indykiem i kolorowymi warzywami
PIĄTEK 20.03.:
- Zupa krem z pieczarek
- Roladka z polędwiczki wieprzowej z serem wędzonym i papryką, ryż, surówka z czerwonej kapusty
- Pierś z kurczaka w pikantnym sosie serowym, ryż, surówka z czerwonej kapusty
- Francuski gulasz z drobiu i boczku na czerwonym winie, ryż, surówka z czerwonej kapusty
- WEG- Cukinia faszerowana kaszotto meksykańskim
- FIT – Sandacz w marynacie z cytrusów na czarnej soczewicy, fasolka szparagowa