Jak działamy

Dostawy świadczymy od poniedziałku do piątku (bez weekendów) lub od niedzieli do czwartku w przypadku dostaw wieczornych.

Dla celów skutecznej nocnej dostawy bezkontaktowej prosimy o podanie kodu dostępu do klatki lub wyznaczyć miejsce (najlepiej zadaszone) lub pojemnik na posesji.

Godziny dostaw w poszczególnych rejonach:

Poznań, Gorzów Wlkp., Zielona Góra, Koszalin, Szczecin, Warszawa, Wrocław, Gdańsk:
2:00 – 5:00
4:00 – 8:00

Gdynia, Sopot, Słupsk, Lubin, Legnica, Nowa Sól, Raszyn, Piastów, Babice, Łomianki, Marki , Ząbki, Zielonka, Rembertów, Wesoła
0:00 – 5:00

Poznań, Pniewy, Suchy Las, Rokietnica, Czerwonak, Swarzędz, Luboń, Komorniki, Tarnowo Podgórne, Przeźmierowo, Plewiska, Skorzewo:
0:00 – 5:00

Gorzów Wlkp., Dębno, Myślibórz, Pyrzyce, Barlinek, Santocko, Baczyna:
0:00 – 5:00

Zielona Góra, Świebodzin, Skwierzyna, Międzyrzecz, Sulechów, Deszczno:
0:00 – 5:00

Koszalin, Kołobrzeg, Białogard, Gryfice, Płoty, Nowogard, Goleniów:
0:00 – 5:00

Szczecin, Szczecin – Prawobrzeże, Bezrzecze, Mierzyn, Warzymice, Przecław, Ostoja, Będargowo, Ustowo, Kurów, Siadło Dolne, Siadło Górne:
0:00 – 5:00
4:00 – 8:00
8:00 – 12:00
17:00 – 20:00

Płonia, Kijewo, Zdunowo, Dobra, Wołczkowo, Kołbaskowo, Dołuje, Goleniów, Kobylanka, Stargard, Morzyczyn, Maszewo, Pyrzyce, Lipiany, Police, Pilchowo, Tanowo, Gryfino, Wełtyń, Gardno, Żelisławiec, Żabnica, Stare Czarnowo:
2:00 – 5:00
19:00 – 22:00

Gryfino, Chojna, Trzcińsko Zdrój, Cedynia, Mieszkowice, Troszyn, Sarbinowo, Kostrzyn nad Odrą:
0:00 – 5:00

Nie stosujemy wykluczeń poszczególnych produktów z diety.
Zawieszenia dostaw należy zgłaszać z min. 48h wyprzedzeniem.

Zamówienia:

Zamówienie może zostać złożone z min. 48-godzinnym wyprzedzeniem poprzez wypełnienie formularza w zakładce Zamów dietęemail-owo pod adresem dieta@pracowniasmaku.pl
Wszelkie zmiany oraz ewentualne zawieszenia należy zgłaszać z min. 48-godzinnym wyprzedzeniem.

Płatność:

Płatności można dokonać gotówką u kuriera pierwszego dnia dostawy, szybkim przelewem przy złożeniu zamówienia i przez stronę internetową lub przelewem tradycyjnym na konto (obowiązuje system przedpłaty).

Dane do przelewu:
PKO BP 83 1020 4795 0000 9602 0361 4773
Pracownia Smaku Paulina Kosior
Ul. Europejska 33
71-017 Szczecin